понеділок, 4 лютого 2019 р.

ВІТАННЯ

Вітаємо вас, шановні відвідувачі,  на сторінках  віртуального етнографічного музею

 КЗ "ДНЗ №303".


    Для  розвитку майбутнього нашої країни та Харківщини необхідне молоде покоління творчих, духовно-розвинених людей, здатних відчувати, розуміти і цінити культурні, національні історичні традиції, людей, які  будуватимуть  по-новому свою державу, не забуваючи своє коріння, звичаї, традиції, зберігатимуть свій генетичний код.
  
Пересувна експозиція:
«Мов сонечко  маленьке і червоне, котилась писанка…»

   Організація  спільної діяльності дітей і дорослих в рамках музейної педагогіки – це найбільш природній і ефективний контекст розвитку особистості у дошкільному дитинстві, тому інтеграція музейної педагогіки в освітній процес дошкільного закладу на сучасному етапі модернізації освіти актуальна і перспективна.
   Музейна педагогіка – достатньо відомий напрямок сучасної педагогіки. Вона має довгу історію, хоча в дошкільній освіті стала відігравати суттєву роль лише в останні десятиліття. Це інноваційна технологія в системі національно-патріотичного виховання дошкільників, що створює умови занурення особистості в спеціально організоване предметне середовище.

Пересувна експозиція:
«Мов сонечко  маленьке і червоне, котилась писанка…»

    Тому створення  віртуального етнографічного музею в нашому дошкільному закладі з метою поширення музейної педагогіки, реалізації завдань з національно-патріотичного виховання та задоволення інформаційних потреб учасників освітнього простору  було затребувано обставинами та сьогоденням.


Пересувна експозиція: "Український посуд"

   Отже,  занурюємось у музейний освітній простір разом. 
   На сторінка віртуального ЕТНОГРАФІЧНОГО МУЗЕЮ "СВІТЛИЦЯ" ви будете знайомитися з експонатами, корисними матеріалами, розробками спільних пізнавально-дослідницьких, творчих проектів, відвідаєте тематичні експозиції, пересувні експозиції,  що відбуватимуться у нашому дошкільному закладі. 


Пересувна експозиція:
«Мов сонечко  маленьке і червоне, котилась писанка…»

  Також ви маєте змогу  звернутися  тут до музейної бібліотеки, де знайдете багато корисних матеріалів для всіх учасників освітнього процесу у вигляді статей, рекомендацій, електронних книг, конспектів освітніх заходів, рекомендацій, відеоматеріалів з використання в освітньому процесі "музейної педагогіки" тощо.

    ПРИЄМНОГО  ПЕРЕГЛЯДУ. СЛІДКУЙТЕ ЗА НОВИНАМИ МУЗЕЮ

З повагою, вихователь-методист КЗ "ДНЗ №303" Світлана Павлюк.

Немає коментарів:

Дописати коментар